iq_logo

Inspektorati Qendror

Mirësevini në faqen zyrtare të Inspektoratit Qendror
Të dashur Vizitorë,
Qeveria Shqiptare nëpërmjet Reformës në Inspektim synon të krijojë një sistem modern të inspektimeve. Inspektimet përbëjnë një kusht themelor të funksionimit të shtetit ligjor, garantimit të konkurrencës së lirë, duke synuar krijimin e kushteve lehtësuese, në vend që të shndërrohen në një barrë dhe arbitraritet për biznesin.
 
 


Lajmet e fundit

05.11.2014
Inspektoriati Qendror me mbështetjen e Ministrit të Shtetit për Inovacion dhe Administratën Publike në bashkëpunim me OSCE organiziuan sot takimin me temë: “Lufta kundër korrupsionit, etika dhe forcimi i bashkëpunimit ndërinstitucional ndërmjet Inspektorateve Shtetërore” në kuadër të bashkëpunimit ndërinstitucional të Inspektoratit Qendror me inspektoratet shtetërore.
23.10.2014
Inspektorati Qendror në kuader të misionit të tij për standardizimin e procedurave të inspektimit dhe përmirësimin e efektivitetit të trupave inspektuese në Republikën e Shqipërisë, më datë 10.11.2014 ka kryer trajnimin e inspektorëve të Inspektoratit Shtetëror të Arsimit për zbatimin e Ligjit nr. 10433, datë 16.06.2011, “Për Inspektimin në Republikën e Shqipërisë.
10.05.2014
Sot, më datë 10 Maj 2014, Inspektori i Përgjithshëm, Z. Ilir ZELA mori pjesë në hapjen e Javës së Inovacionit, e cila organizohet për herë të parë në Shqipëri nga Ministri për Inovacionin dhe Administratën Publike, znj. Milena Harito. Në hapjen e kësaj jave, morën pjesë edhe Zv.Kryeministri z. Niko Peleshi, Ministrja e Arsimit e Sportit znj. Lindita Nikolla dhe përfaqësues të agjencive e institucioneve specifike të fushës së Inovacionit në Shqipëri.
21.03.2014
Sot me datë 13.03.2014, në ambjentet e Inspektoratit Qendror, u bë prezantimi i portalit unik të inspektimeve “e-Inspektimi”, në këtë prezantim morën pjesë: Znj. Milena Harito, Ministër i Inovacionit dhe Administratës Publike, Znj. Gentiana Sula, Zv/Ministër i Mirëqënies Sociale dhe Rinisë, Z. Marc Ellingstad, General Developement Officer USAID, Z. Dritan Ylli, Kryeinspektor i ISHPSHSH, Z. Ergys Agasi, Kryeinspektor i Inspektoratit të Mjedisit dhe Z. Eltar Deda, Kryeinspektor i Inspektoratit të Shëndetësisë.

 

Sondazh

logo_duhani

Adresa: Rr. "Frosina Plaku", Nr. 58,
Godina e Observatorit,
Kati 0, 1000, Tiranë